Postres i pastissos



PASTÍS DE PASTANAGA



INGREDIENTS 
-          250g de pastanaga ratllada
-          125g de farina de xeixa
-          125g de farina d’ametlla
-          Un polsim de canyella en pols
-          ½ o 1/3 de got d’oli
-          20g de llevat de pastisseria

PREPARACIÓ
Escalfeu el forn a 180ºC. Bateu les clares a punt de neu. Per altra banda bateu els rovells amb el sucre, la farina d’ametlla, la pastanaga ratllada. Un cop tot estigui ben amalgamat, afegiu-hi la farina integral de xeixa, l’oli, les clares i les espècies (i si voleu també hi podeu afegir els fruits secs –opcional-). Finalment afegiu-hi el llevat. Un cop ho tenim tot a punt, col·loquem la massa en un motlle que prèviament haurem untat amb oli o mantega.
Deixeu-ho coure durant 45 minuts. Bon pastís!


INGREDIENTS QUE POTS COMPRAR A  granel
-          Farina de xeixa
-          Farina d’ametlla
-          Ous (eco o pagès)
-          Sucre de canya integral eco
-          Canyella en pols
-          Nou moscada en pols
-          Oli d’oliva verge extra
-          Panses
-          Avellanes
-          nous

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada