PASTISSETS DE RISOTTO DE BOLETS AL SAFRÀ
INGREDIENTS (per 6 persones)
- 2 tasses d'aigua calenta
- 1/4 de tassa d'aigua
- 500ml de caldo de verdures
- 250ml de vi blanc sec
- 2 porros tallats a trossos
- 70g de formatge parmesà ratllat
PREPARACIÓ
Poseu la mescla de bolets secs en remull amb aigua calenta durant 30 minuts. Escorreu l'aigua i filtreu-la amb un tamís o colador fi, i reserveu-la. Poseu el safrà en remull durant 5 minuts. En una cassola, aboqueu-hi l'aigua dels bolets, el safrà i l'aigua on el teniu en remull, el caldo i el vi, i feu-ho bullir. Poseu l'oli en una cassola de base gruixuda a foc mig. Incorporeu-hi els porros i sofregiu-los durant 5 minuts. Afegiu l'arròs rodó perlat, remeneu-lo fins que quedi transparent, i afegiu-hi 500ml del caldo que heu obtingut de la mescla que heu fet anteriorment. Continueu la cocció fins que el risotto estigui quasi bé llest. Incorporeu la mescla de bolets tallats a trossets, les fulles de farigola, el parmesà i el pebre, i seguiu amb la cocció de tot plegat fins que l'arròs quedi tou però amb el gra sencer. Deixeu-ho refredar durant 10 minuts. Feu boletes amb el risotto, aplaneu-les i enfarineu-les. Fregiu aquests pastissets que heu obtingut amb oli calent. Amb un paper absorbent extraieu-ne l'oli sobrant i serviu-los. Bon profit i bons pastissets de risotto!
INGREDIENTS QUE POTS COMPRAR A granel